wx2me.com

atexan Posts 2 Posts 07/13/2005,03:48 PM #35 I had been scratching my head for 2 days with the HTTP://500.1.1 error. I assume you have viewed eventvwr on both client and server for errors? Lee. -- ___________________________________ Outlook Web Access for PDA and WAP: www.leederbyshire.com ___________________________________ Lee Reply With Quote 11-22, 10:56 PM #9 Re: OWA HTTP/1.1 500 Internal Server Error I think I remember

I really appreciate all your help Lee. Right now, I would have a look at the accounts in ADUC, and look for some differences in group membership, etc. Recently I noticed that one user can not use his email on his iPhone. After installed and subsequently uninstalling the Windows Updates after it affected mail flow we are now experiencing a problem when trying to view emails in OWA.

If you hold down ctrl and right click on the outlook icon in your taskbar you can select "connection status". More usually, you will need to check the Event Logs, and see if something is logged there at the time the user encounters the problem - even then, you will not The 75 users you are referring to is, I think, the maximum number of cals that SBS 2003 can use. Versamail works like a charm now and I didn't have to open up port 80 on the firewall.

In System Manager, right click on the Mailbox Store, Security, add the offending person with Allow 'View Information Store Status' and see if problem goes away. Errors were encountered while testing the Exchange ActiveSync session. Copyright © 2012 TextNData.com.